jan-marini

Kennismaken met Jan Marini

Jan Marini mag met recht een pionier in de professionele huidverzorgingsmarkt genoemd worden, als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve technologieën. Het merk heeft nauwe samenwerkingsverbanden met een aantal van ‘s werelds meest vooraanstaande artsen en dermatologische onderzoekers om innovatieve, ultrageavanceerde en klinisch gevalideerde producten op de markt te brengen.

In de loop der jaren heeft Jan Marini Skin Research® een portefeuille opgebouwd van zowel eigen en gepatenteerde formuleringen, als een aantal primeurs waaronder een stabiele vorm van in vet oplosbare vorm van vitamine C. Het merk is tevens de eerste met een combinatie van glycolzuur, salicylzuur en azelaïnezuur en leverde het eerste product op basis van resveratrol (een polyfenol dat de levensduur van huidcellen aanzienlijk verlengt).

Het unieke 5 stappensysteem

De kracht van Jan Marini zit in het feit dat de klant de salonbehandelingen thuis kan ondersteunen door het 5 stappensysteem te gebruiken. Voor het beste resultaat dienen deze stappen gerespecteerd te worden. Een korte uitleg:

 • Stap 1 – reinigen
  Diverse cleansers, voor het behandelen van elke huidconditie een aangepast product met als doel een snel resultaat naar een zachte, gladde en fijnere huidtextuur.
 • Stap 2 – corrigeren – Rejuvenate (huidverjonging)
  Actieve dynamische ingrediënten als Vit. C en DMAE complex richten zich op textuurproblemen en bieden een veelzijdige vernieuwing van de huid alsook de aanpak van pigmentproblemen en zonbeschadiging. Vitamine C en DMAE complex verbetert ook het aanzien van rimpels en huidstevigheid en zorgt voor een liftend en stralend effect.
 • Stap 3 – corrigeren – Resurface (huidvernieuwing)
  Actieve dynamische ingrediënten richten zich op textuurproblemen en bieden veelzijdige vernieuwing van de huid, alsook de aanpak van pigmentproblemen en zonbeschadiging.
 • Stap 4 – hydrateren
  Veelzijdige oplossing reguleert het vochtgehalte en beschermt tegen ontstekingen en verbetert huidverjonging.
 • Stap 5 – beschermen
  Bescherming dankzij breed spectrum UV bescherming tegen schadelijke UV straling. Een ingekapseld microsponsjes systeem zorgt voor een zijdezacht, luchtig matte finish die niet zwaar of vettig aanvoelt.

Jan Marini, ins en outs

Jan Marini Skin Research Inc, werd opgericht door Jan Marini, die in de 90er jaren nauw betrokken was bij de ontwikkeling en marketing van md formulations. Van daaruit heeft ze haar eigen lijn ontwikkeld en zich vooral gericht op dermatologen, huidspecialisten, en plastisch chirurgen. Echter, waar md formulations is opgehouden ging Jan Marini door met ontwikkelen. Zo zijn er veel vernieuwende ingrediënten toegepast en heeft zij verschillende patenten op haar naam staan. Inmiddels is Jan Marini over de gehele wereld verkrijgbaar maar valt vooral op door de goed geformuleerde producten die oplossingen bieden voor diverse huidcondities. Te denken valt hierbij aan o.a. de door zon beschadigde huid, acne, droge en vette huid, rosacea en hyperpigmentatie. Maar ook de gezonde huid blijft actief en jeugdig bij dagelijks gebruik van de geselecteerde producten. Uw Jan Marini specialist is goed opgeleid en weet precies wat goed voor uw huid is. Laat u daarom altijd adviseren. Jan Marini producten hebben een antwoord op elk huidprobleem en binnen 2 weken ziet 90% van de gebruikers de eerste resultaten.

Skin Care Management System:

De kracht van JM zit in de Skin Care Management Systemen. Dit is het zgn. starting point. Het betekent een nieuwe norm voor superieure resultaten, simpel, effectief en goed voor een lange termijn klant tevredenheid. Niet voor niets al 3 jaar op rij (2011, 2012, 2013 ) bekroond door “New Beauty” als Beste SkinCare System. Het geheim van de SCMS is de kracht van toepassing van belangrijke ingrediënt technologieën die elkaar versterken voor een oplossingsgerichte aanpak om alle (grote) huidproblemen aan te pakken.

Schoonheidssalon Oud Beijerland 3

JM staat voor:

 • Resultaat op alle indicaties (er is enorm veel technologie in deze range)
 • Eenvoud in begrijpen en toepassing
 • Waar voor je geld
 • Klinisch bewezen vermindering van lijntjes en rimpels, rosacea, acne, acne littekens, hyperpigmentatie en algehele photo-aging.
 • Excellent om de huid voor te bereiden op behandelingen en het behouden van lange termijn resultaat.
 • Zichtbare resultaten in slechts dagen zonder huid irritatie
 • Exceptionele cliënt tevredenheid en loyaliteit
 • Eén code, één keus, één simpele oplossing. Helder en gemakkelijk!

Behandelingen bij Salon Natalia

Kennismakingsbehandeling JM           
90 min €57,00
 
Reiniging
Epileren
Scrubben
Oneffenheden verwijderen
Aangepast masker
Dagverzorging
 
 
Acne behandeling JM            
90 min € 59,50 
 
Oppervlaktereiniging
Dieptereiniging
Onzuiverheden verwijderen
Aangepast huidherstellend masker
Dagverzorging 
 
jan marini oud beijerland
Fruitzuurbehandeling JM
 
Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en gladder wordt.
 
Deze behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij

een droge huid
acne
kleine rimpeltjes
grove poriën
ouderdomsvlekken
pigmentvlekken
littekens
rokershuid
rosacea
zonbeschadiging
 
Fruitzuurbehandeling JM 40%\ 70%        
90 min   € 69,50\€79,50
 
Oppervlaktereiniging
Peeling  40%
Onzuiverheden verwijderen
Wenkbrauwen epileren
Aangepast masker 
Dagverzorging
 
 
Fruitzuurbehandeling JM 40%
incl gezichtsbehandeling 90 min € 79,00
 
Oppervlaktereiniging
Enzympeeling
Glycolpeeling 40%
Dieptereiniging
Hydraterend en herstellend masker
Wenkbrauwen epileren
Dagverzorging SPF   
 
Fruitzuurbehandeling JM  70%
incl gezichtsbehandeling 90 min €89,00
 
Oppervlaktereiniging
Enzympeeling
Glycolpeeling 70%
Dieptereiniging
Wenkbrauwen epileren
Dagverzorging SPF
 

Jan Marini thuisproducten nu ook te koop in Oud-Beijerland!

De combinatie van een salonbehandelingen met het gebruik van thuisproducten voorkomt een sterke opbouw van de dode huidcellen. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt het een gezondere glans.
Bij Salon Natalia kunt u de thuisproducten van Jan Marini kopen.
Binnen 2 weken ziet 90% van de klanten een goed resultaat!
Maak gelijk een afspraak voor advies welke huidbehandeling het best past bij uw huidconditie!